TENTANG KAMI

Shenzhen Liuqin pencahayaan Technology co, ltd bergabung dengan kumpulan teknologi hati suci. Liuqin adalah salah satu daripada 11 syarikat di bawah kumpulan Sacred Heart. Ia adalah perusahaan berteknologi tinggi yang mengkhususkan diri dalam penyelidikan, pembangunan, pengeluaran dan penjualan lampu panel LED selama lebih dari 10 tahun. Sejak penubuhannya, syarikat itu tegas memegang trend industri penjimatan tenaga dan pengurangan pelepasan. Membawa bersama teknologi canggih dan penyelidikan dan pembangunan LED domestik dan asing, elit pengurusan, selaras dengan "keperibadian menentukan kualiti, kualiti menentukan jenama, jenama menentukan dasar kualiti hidup dan pembangunan". Selepas bertahun-tahun pengumpulan, ia telah melancarkan lima siri, beratus-ratus produk LED penjimatan tenaga dan mesra alam, ekonomi dan praktikal. Syarikat itu dengan ketat mengikuti piawaian pensijilan sistem antarabangsa ISO9001: 2008, semua produk telah memperoleh pensijilan CE dan ROHS, dan pengedar yang dibantu di pelbagai negara untuk mendapatkan pensijilan TUV, UL, sepenuhnya mematuhi piawaian mengeksport ke eropah, amerika syarikat, jepun, Korea selatan dan negara-negara dan wilayah lain. Syarikat itu telah menubuhkan pangkalan R & D, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan di Shenzhen dan Dongguan, dengan kawasan tumbuhan 15,000 meter persegi dan barisan pengeluaran beberapa ratus orang. Pada masa ini, perniagaan itu tersebar di beberapa benua di seluruh dunia, dengan nilai keluaran tahunan lebih daripada 100 juta yuan. Teknologi penyelidikan dan pembangunan produk syarikat berada di peringkat utama dalam industri. Untuk menghasilkan produk yang benar-benar memenuhi keperluan pasaran, syarikat terus mengoptimumkan dan berinovasi produk sedia ada, supaya pelanggan mendapat produk yang paling bimbang, perkhidmatan yang paling intim, dan boleh dipercayai. Shenzhen Liuqin Technology co., Ltd. sepenuh hati mengalu-alukan rakan-rakan dari seluruh dunia untuk menjalankan lawatan lapangan dan pemeriksaan, dan bersedia untuk menjadi rakan kongsi jangka panjang yang paling boleh dipercayai dengan anda.

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Bagaimana untuk membeli lampu panel siling LED pusingan

Tetapi, adakah anda tahu saiz lampu siling bulat yang diperlukan dalam proses membeli lampu panel siling LED bulat? Bagaimana untuk memilih lampu siling? Hari ini, saya akan membawa anda untuk mengetahui, mari kita lihat.


Apa yang perlu saya perhatikan apabila membeli lampu panel siling LED pusingan

Sekarang lampu panel siling LED bulat menjadi semakin popular, terdapat banyak lampu panel LED yang dihasilkan oleh kilang-kilang palsu di pasaran.


Perkembangan terkini LED Grow Lights dalam talian LED


Apakah kelebihan cahaya panel siling LED pusingan

Pada masa kini, apabila kita berjalan ke pusat membeli-belah, hotel dan tempat-tempat lain, lampu pendarfluor tradisional tidak lagi wujud. Sebaliknya, lampu panel siling LED bulat digunakan secara meluas.


Bagaimana untuk memasang lampu Panel pintar RGB CCT persegi

Lampu Panel pintar RGB CCT persegi perlahan-lahan mendapat pengiktirafan di seluruh pasaran. Ramai pemilik kejuruteraan dan komersial menggunakan produk ini sebagai lampu panel rata.


Kelebihan membeli lampu Panel pintar RGB CCT persegi terus dari kilang

Kelebihan memilih persegi RGB + CCT pintar Panel lampu kilang pembelian langsung: kelebihan harga: semua projek utama dibeli dalam kuantiti yang agak besar. Untuk lampu Panel pintar RGB + CCT persegi, terus memilih pengeluar lampu Panel pintar RGB + CCT persegi untuk membeli, dan kos akan terus disimpan oleh 40% atau lebih tinggi!


Bagaimana untuk menilai kualiti lampu Panel pintar RGB CCT persegi

Pada masa ini, terdapat banyak pengeluar lampu Panel pintar RGB CCT persegi di pasaran, dan julat harga dari puluhan yuan kepada lebih daripada seratus.


Lampu Panel terang tepi ekonomi menjadikan penggunaan anda lebih ekonomik dan menjimatkan tenaga

Lampu Panel terang tepi ekonomi adalah terutamanya lampu yang boleh diintegrasikan dengan sempurna dengan siling. Lampu Panel terang tepi ekonomi adalah lampu sisi terang, pengguna boleh memilih mengikut keadaan sebenar. Jadi apakah kelebihan cahaya Panel terang tepi ekonomi? Mari kita lihat ringkas di bawah.


melihat lebih banyak