DE NOBIS

Shenzhen Liuqin Lighting Technology Co. Liuqin je jedna od 11 kompanija pod Svetom Srce grupe. To je visokih tehnoloji poduzet koji specijalizova u istraživanje, razvoju, proizvodnju i prodaju svjetla LED panela više od 10 godina. Od svog uspostavljanja, kompanija je čvrsto uhvatila trendve industrije spašavanja energije i smanjenje izbjegacije. Pridruživanje domaće i strane tehnologije i istraživanja i razvoja, elite upravljanja, u vezi s "personalitet utvrđenja kvalifikat, kvalifika određuje znak, znak određuje pristupa i razvoja. Nakon godina akumulacije, pokrenuo je pet serija, stotine spašavanja energije i okolišao, ekonomski i praktikni LED proizvode. Kompanija striktno prati ISO9001: standarde međunarodne certifikate sistema 2008., svi proizvodi su dobili certifikaze CE i ROHS, i pomagali distributori u različitim zemljama da dobiju TUV, certifikaciju UL, potpuno ispuni se standardima izvoznog u Evropu, Sjedinjenim Državama, Japana, Južne Koreje i druge zemlje i regione. Kompanija je postavio baze R & D, proizvodnje, prodaje i usluge u Shenzhen i Dongguanu, sa biljkom područom od 15.000 kvadratnih metara i proizvodnje linije nekoliko stotina ljudi. Trenutno, posao se širi preko nekoliko kontinenta širom svijeta, sa godišnjom vrijednosti izlaz od više od 100 miliona yuana. U istraživanje i tehnologija za razvoj kompanije je na vodeći nivou u industriji. Da bi proizveći proizvode koje stvarno ispune potrebe tržišne, kompanija stalno optimizira i inovaje postojeće proizvode, tako da mušterija dobije najobrenijih proizvoda, najtimniji usluga i povjerenih. Shenzhen Liuqin Technology Co., Ltd. Cimo srstvu pozdravlja prijatelje iz cijelog svijeta da vode polje posjete i inspekcije, i postane najpouzdaniji dugoročni partner s a vam.

magis

PRODUCTS

magis

PERITUS NUNTIA

Tako kupiti okruženje LED plafona svjetla svjetla.

Ali, znate da je količina okružena plafona svjetlosti u proces kupivanja grova LED-a? Kako izabrati plava svjetla? Danas, da va vode da saznate, u mudmo.

2021-11-02 magis

Šta bi trebalo da se pažnje kada kupići grond LED plafona svjetla.

Sada da se svjetla okruženja LED plafona postaje više i popularniji, postoje mnogo LED panelnih svjetla proizvođenih fabrika na tržištu.

2021-11-09 magis

Nedavno razvoj LED rastu svjetla u LED liniji

2021-02-05 magis

Onje su prednosti okruženja LED plafona svjetla.

Sada dana, kada hodemo u trgovinama, hotele i drugih mjesta, tradicionalne fluorescentni lampe više ne postoji. Umjesto toga, široko se koristi svjetlo okruga LED plafona.

2021-11-16 magis

Kako instalirati kvadrat RGB CCT inteligent panel Lampa

Krti RGB CCT inteligent Panel Lamp polako dobije priznanje na cijelom tržište. Mnogi vlasnici inženjerstva i komercijalni koriste ovog proizvoda kao ravnog panela.

2021-11-23 magis

Prednost kupivanja RGB CCT inteligentnog panela direktno iz fabrike

Prednosti odabranja kvadrata RGB+CCT inteligentnog panela, direktne kupovine fabrike: prednost cijena: Svi veliki projekti su kupljeni relativno veliki količine. Za kvadratnu RGB+CCT inteligentni panelni Lamp, direktno izabrate proizvođač kvadrata RGB+CCT inteligentnog panela za lame da kupi, i troškova će se direktno spasiti od 40% ili čak i više!

2021-11-30 magis

Tako da osuditi Quality RGB CCT inteligentnog panela

U trenutku postoje mnoge proizvođači HGB CCT inteligentnih panela na tržištu, i cijena se od desetine yuana do više od stota.

2021-12-07 magis

Šta je 4 "/6" okruga/quare panel svjetla.

4 "/6" okruženja/quare Panel svjetla iz trenutne proizvodnje situacije, stili su različiti, svaki sa svojim karakteristikama, i efekt korištenja svakog vrsta svjetla je bolja. Iz trenutne situacije, karakteristike takvih svjetla su magične, više funkcije, i mogu donijeti magične učinke dekoracije.

2021-12-14 magis

magis