О компанији

Shenzhen Liuqin Lighting Technology Co., Ltd. je povezan s Sacred Heart Technology Group. Liuqin je jedna od 11 tvrtki pod Skupinom Sacred Heart. To je visokotehnološko poduzeće specijalizirano za istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju LED panela već više od 10 godina. Od uspostavljanja tvrtka je čvrsto shvatila industrijske trendove štednje energije i smanjenja emisija. Okupljanje domaće i strane LED tehnologije i istraživanja i razvoja, elite upravljanja, u skladu s "osobnost određuje kvalitetu, kvaliteta određuje brend, brand određuje opstanak i razvoj" kvalitetnu politiku. Nakon godina akumulacije, pokrenuo je pet serija, stotine uštede energije i ekološki, gospodarski i praktični LED proizvodi. Tvrtka strogo slijedi standarde ISO9001: 2008. i pomoći distributerima u različitim zemljama da dobiju TUV, UL certifikat, u potpunosti u skladu s standardima izvoza u Europu, Sjedinjene Države, Japan, Južna Koreja i druge zemlje i regije. Tvrtka je uspostavila R & D, proizvodnju, prodaju i usluge u Shenzhenu i Dongguanu, Sa područjem Trenutno, posao se širi po nekoliko kontinenta širom svijeta, s godišnjom iznosu više od 100 milijuna juana. Tehnologija o istraživanju i razvoju tvrtke je na vodećoj razini u industriji. Kako bi proizvodila proizvode koji zaista zadovoljavaju potrebe na tržištu, tvrtka kontinuirano optimizira i inovara postojeće proizvode, tako da kupci dobiju najviše bezbrižne proizvode, najintimnije usluge, i pouzdane. Za Komisiju Ltd. cijelim srcem pozdravlja prijatelje iz cijelog svijeta da vode terenske posjete i inspekcije, i spreman je postati najpouzdaniji dugoročni partner s vama.

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Kako kupiti okrugli LED stropna ploča svjetlost

Ali, znate li koja veličina za stropno svjetlo treba u procesu kupnje okrugle LED stropne ploče? Kako izabrati stropno svjetlo? Danas ću vas odvesti da saznate, da pogledamo.


Na šta trebam obratiti pozornost pri kupnji okrugle LED stropne pločice

Sada kada je okrugla LED stropna ploča sve popularnija, na tržištu postoji puno LED svjetla koje proizvode krivotvorene tvornice.


Nedavni razvoj LED rasta svjetla u LED liniji


Koje su prednosti okrugle LED stropne ploče svjetlosti

Danas, kada ušetamo u trgovački centar, hotele i druga mjesta, tradicionalne fluorescentne svjetiljke više ne postoje. Umjesto toga, okrugla LED stropna ploča se široko koristi.


Kako instalirati Square RGB CCT Inteligentna ploča Lampa

Kvadratna RGB CCT inteligentna lampa ploča polako dobiva priznanje na cijelom tržištu. Mnogi inženjerski i komercijalni vlasnici koriste ovaj proizvod kao ravnu lampu.


Prednosti kupnje Square RGB CCT Inteligentna ploča lampa direktno iz tvornice

Prednosti odabira Square RGB+CCT inteligentna tvornica Lampa direktna kupnja: Cijena prednost: Svi veliki projekti kupuju se u relativno velikim količinama. Za Square RGB+CCT Intelligentna ploča lampa, izravno odaberite Proizvođača Square RGB+CCT Intelligentna ploča Lampa za kupnju, i trošak će biti izravno uštedjen za 40% ili čak veći!


Kako procijeniti kvalitetu RGB CCT Inteligentna ploča Lampa

Trenutno, na tržištu postoje mnoge proizvođači CGB CCT inteligentne ploče lampe, A cijena je od desetina juana do više od stotinu.


Što je 4"/6" Okrugla/Square ploča svjetlost

4"/6" Okrugla/Kvadratna ploča svjetlo Iz trenutne proizvodne situacije, stilovi su različiti, svaki s vlastitim karakteristikama, i učinak uporabe svake vrste osvjetljenja je bolji. Iz trenutne situacije, karakteristike takvih svjetla su više magičnije, više funkcija, i mogu donijeti magične ukrasne efekte.


Погледај још