O NAS

Shenzhen Liuqin Lighting Technology Co., Ltd. je povezana z Sacred Heart Technology Group. Liuqin je ena izmed 11 podjetij pod skupino Sacred Heart. Je visokotehnološko podjetje, specializirano za raziskave, razvoj, proizvodnjo in prodajo LED svetilk za več kot 10 let. Od ustanovitve je podjetje odločno razumelo trende industrije varčevanja z energijo in zmanjšanja emisij. Združevanje domače in tuje LED tehnologije vrhunske tehnologije ter raziskave in razvoj, vodstvene elite, v skladu z "osebnost določa kakovost, kakovost določa blagovno znamko, blagovna znamka določa preživetje in razvoj" politiko kakovosti. Po letih kopičenja je začel pet serij, stotine varčne energije in okolju prijazne, gospodarski in praktični LED izdelki. Podjetje strogo sledi standardom ISO9001: 2008 sistema certificiranja, vsi izdelki so pridobili certifikacije CE in ROHS, in distributerji pomoči v različnih državah, da pridobijo TUV, UL certifikat, v celoti izpolnjujejo standarde izvoza v Evropo, Združene države, Japonsko, Južna Koreja ter druge države in regije. Podjetje je ustanovilo R & R, proizvodnjo, prodajo in storitvene baze v Shenzhenu in Dongguanu, z rastlinsko površino 15.000 kvadratnih metrov in proizvodno linijo več sto ljudi. Trenutno je podjetje razširjeno po več celinah po svetu. z letno izhodno vrednostjo več kot 100 milijonov juanov. Raziskave in razvoj tehnologija izdelkov podjetja je na vodilni ravni v industriji. Za proizvodnjo izdelkov, ki resnično ustrezajo potrebam trga, podjetje nenehno optimizira in inovacija obstoječe izdelke, tako, da stranke dobijo najbolj brezskrbno izdelke, najbolj intimno storitev, in zanesljivo. Shenzhen Liuqin Technology Co, Ltd. z vsem srcem pozdravlja prijatelje iz vsega sveta, da opravljajo obiske in preglede na terenu, in je pripravljen postati najbolj zanesljivi dolgoročni partner s tabo.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Prilagojena rastlinska plošča svetlobe: Vodnik za izbiro pravega za vaš gost prostora

Ko gre za vrtnarjenje v notranjosti, razsvetljava igra ključno vlogo pri uspehu vaših rastlin. Zato je izbiranje prave prilagojene rastlinske svetlobe bistvenega pomena za zagotovitev, da vaše rastline prejmejo svetlobo, ki jo potrebujejo. da rastejo in cvetijo. V tem vodiču bomo pobliže pogledali prilagojene rastlinske luči. in vam zagotovijo koristne nasvete o tem, kako izbrati pravega za vaš rastni prostor.

2023-04-14 Poglej več

Nedavni razvoj LED rastnih luči v LED liniji LED

2021-02-05 Poglej več

So rastlinski plošči lahki izdelki škodljivi za ljude

Plant panel light products are mainly composed of red and blue light sources, which use the most sensitive light bands of plants, and blue light wavelengths use 450-460nm and 460-470nm.

2023-02-06 Poglej več

Ključne tehnične lastnosti 30mm vroče prodaje Nazaj osvetljene plošče

Optična zmogljivost (razdelitev svetlobe): Optična učinkovitost 30 mm vroče prodaje nazaj osvetljene svetilne plošče vključuje predvsem zahteve za učinkovitost svetlosti , Spekter in kromatičnost.

2022-12-26 Poglej več

Malo znanja o nizka cena UVC Clean Room Led Panel Svetlobe

Nizka cena UVC Clean Room Led Panel Svetloba ima širok spekter aplikacij, tako stanovanjskih kot komercialnih. Identifikacija posebne aplikacije je pomembna za izbiro ustreznega tipa za izpolnjevanje funkcionalnih zahtev. Na primer, plošča za pisarne in konferenčne sobe morda nima želenega učinka za dvorano ali bolnišnico.

2023-03-29 Poglej več

LED Grow Light Fixture-dober pomočnik za zasaditev v zaprtih prostorih!

LED Grow Light Fixture je umetni svetlobni vir, ki uporablja LED kot svetlobno telo za izpolnjevanje pogojev svetlobe, potrebnih za osvetlitev fotosinteza rastlin. Zaradi pomanjkanja sončne svetlobe lahko ta svetilka deluje kot sončna svetloba, tako da lahko rastline rastejo in razvijejo normalno ali bolje.

2021-04-14 Poglej več

Glavne uporabe in značilnosti ETL DLC robne plošče svetlobe

ETL DLC Edge-lit Panel Svetloba se široko uporablja v pisarni podjetja, kolidža, in ambulantne klinike zaradi svoje lahke teže, tanko telo, priročna namestitev in prevoz, dobra intenzivnost svetlobe, višji indeks upodabljanja barv, enotna svetloba, blaga svetloba in udobja.

2021-04-21 Poglej več

Ali LED plošča svetloba in ETL DLC nazaj osvetlitev plošče enako svetlobo

Prvič, dva sta drugačna. Razlika med ETL DLC nazaj osvetljena plošča in LED plošča svetloba je, da ETL DLC nazaj osvetljuje svetlobno ploščo s strani ali LED. zadaj, medtem ko LED plošča svetloba, kot namiguje ime, osvetli od spredaj.

2021-04-28 Poglej več

Poglej več