OVER

Shenzhen Liuqin Lighting Technology Co., Ltd. is aangesloten bij Sacred Heart Technology Group. Liuqin is een van de 11 bedrijven onder Sacred Heart Group. Het is een high-tech onderneming die zich in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van LEIDENE paneellichten meer dan 10 jaar specialiseert. Sinds de oprichting heeft het bedrijf de trends in de sector van energiebesparing en emissiereductie stevig begrepen. Het samenbrengen van binnenlandse en buitenlandse LED-geavanceerde technologie en onderzoek en ontwikkeling, management elites, in overeenstemming met "persoonlijkheid bepaalt kwaliteit, kwaliteit bepaalt merk, merk bepaalt overleving en ontwikkeling" kwaliteitsbeleid. Na jaren van accumulatie heeft het vijf series, honderden energiebesparende en milieuvriendelijke, economische en praktische LED-producten gelanceerd. Het bedrijf volgt strikt de ISO9001: 2008 internationale systeem certificering normen, alle producten hebben verkregen CE en ROHS certificeringen, en bijgestaan distributeurs in verschillende landen te verkrijgen TUV, UL-certificering, volledig voldoen aan de normen van exporteren naar Europa, de Verenigde Staten, Japan, Zuid-Korea en andere landen en regio's. Het bedrijf heeft R & D, productie, verkoop en service bases in Shenzhen en Dongguan, met een plant oppervlakte van 15.000 vierkante meter en een productielijn van enkele honderden mensen. Op dit moment is het bedrijf verspreid over verschillende continenten over de hele wereld, met een jaarlijkse outputwaarde van meer dan 100 miljoen yuan. De productonderzoeks-en ontwikkelingstechnologie van het bedrijf bevindt zich op het leidende niveau in de industrie. Om producten te produceren die echt aan de marktbehoeften voldoen, optimaliseert en innoveert het bedrijf voortdurend bestaande producten, zodat klanten de meest zorgeloze producten, de meest intieme service en betrouwbaar krijgen. Shenzhen Liuqin Technology Co., Ltd. verwelkomt van ganser harte vrienden van over de hele wereld om veldbezoeken en inspecties uit te voeren en is bereid om de meest betrouwbare langetermijnpartner met u te worden.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Aangepaste Plant Panel Light: een gids voor het kiezen van de juiste voor uw kweegruimte

Als het gaat om binnenshuis tuinieren, speelt verlichting een cruciale rol in het succes van uw planten. Daarom is het kiezen van het juiste aangepaste plantpaneellicht essentieel om ervoor te zorgen dat uw planten het licht ontvangen dat ze nodig hebben om te groeien en te gedijen. In deze gids zullen we de aangepaste verlichting van het plantenpaneel nader bekijken en u nuttige tips geven over hoe u de juiste voor uw kweekruimte kunt kiezen.

2023-04-14 Bekijk meer

Recente ontwikkelingen van LED-groeilampen in LED-lijn

2021-02-05 Bekijk meer

Zijn Plantenpaneellichtproducten schadelijk voor de mens

Plantpaneellichtproducten zijn voornamelijk samengesteld uit rode en blauwe lichtbronnen, die de meest gevoelige lichtbanden van planten gebruiken, en blauwe lichtgolflengten gebruiken 450-460nm en 460-470nm.

2023-02-06 Bekijk meer

Belangrijkste technische kenmerken van 30mm Hot-sale achtergrondverlichting paneellamp

Optische prestaties (lichtverdeling): De optische prestaties van 30mm Hot-sale achtergrondverlichting paneellicht omvatten voornamelijk de prestatie-eisen van helderheid, spectrum en chromaticiteit.

2022-12-26 Bekijk meer

Weinig kennis over Lage prijs UVC Clean Room Led Panel Light

Lage prijs UVC Clean Room Led Panel Light heeft een breed scala aan toepassingen, zowel residentieel als commercieel. Het identificeren van een specifieke applicatie is belangrijk om te helpen bij het selecteren van het juiste type om aan de functionele vereisten te voldoen. Een paneel ontworpen voor kantoren en vergaderruimten heeft bijvoorbeeld mogelijk niet het gewenste effect voor een auditorium of ziekenhuis.

2023-03-29 Bekijk meer

LED Grow Light Armaxture-een goede helper voor het planten binnenshuis!

LED Grow Light Armatuur is een kunstmatige lichtbron die LED gebruikt als lichtgevend lichaam om te voldoen aan de lichtomstandigheden die nodig zijn voor fotosynthese van planten. Bij gebrek aan zonlicht kan dit soort lamp fungeren als zonlicht, zodat planten normaal of beter kunnen groeien en ontwikkelen.

2021-04-14 Bekijk meer

Voornaamste toepassingen en kenmerken van ETL DLC Edge-lit Panel Light

ETL DLC Edge-lit Panel Light wordt veel gebruikt in bedrijfskantoren, hogescholen en poliklinieken vanwege het lichte gewicht, dunne lichaam, handige installatie en transport, goede uniformiteit van de lichtintensiteit, hogere kleurweergave-index, uniform licht en mild licht, en comfort.

2021-04-21 Bekijk meer

Zijn LED-paneellamp en ETL DLC achterlicht paneellicht hetzelfde

Allereerst zijn de twee verschillend. Het verschil tussen ETL DLC Back-lit Panel Light en LED Panel Light is dat ETL DLC Back-lit Panel Light oplicht vanaf de zijkant of de achterkant, terwijl LED Panel Light, zoals de naam al aangeeft, oplicht vanaf de voorkant.

2021-04-28 Bekijk meer

Bekijk meer