TENTANG KAMI

Shenzhen Liuqin pencahayaan Technology co, ltd bergabung dengan kumpulan teknologi hati suci. Liuqin adalah salah satu daripada 11 syarikat di bawah kumpulan Sacred Heart. Ia adalah perusahaan berteknologi tinggi yang mengkhususkan diri dalam penyelidikan, pembangunan, pengeluaran dan penjualan lampu panel LED selama lebih dari 10 tahun. Sejak penubuhannya, syarikat itu tegas memegang trend industri penjimatan tenaga dan pengurangan pelepasan. Membawa bersama teknologi canggih dan penyelidikan dan pembangunan LED domestik dan asing, elit pengurusan, selaras dengan "keperibadian menentukan kualiti, kualiti menentukan jenama, jenama menentukan dasar kualiti hidup dan pembangunan". Selepas bertahun-tahun pengumpulan, ia telah melancarkan lima siri, beratus-ratus produk LED penjimatan tenaga dan mesra alam, ekonomi dan praktikal. Syarikat itu dengan ketat mengikuti piawaian pensijilan sistem antarabangsa ISO9001: 2008, semua produk telah memperoleh pensijilan CE dan ROHS, dan pengedar yang dibantu di pelbagai negara untuk mendapatkan pensijilan TUV, UL, sepenuhnya mematuhi piawaian mengeksport ke eropah, amerika syarikat, jepun, Korea selatan dan negara-negara dan wilayah lain. Syarikat itu telah menubuhkan pangkalan R & D, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan di Shenzhen dan Dongguan, dengan kawasan tumbuhan 15,000 meter persegi dan barisan pengeluaran beberapa ratus orang. Pada masa ini, perniagaan itu tersebar di beberapa benua di seluruh dunia, dengan nilai keluaran tahunan lebih daripada 100 juta yuan. Teknologi penyelidikan dan pembangunan produk syarikat berada di peringkat utama dalam industri. Untuk menghasilkan produk yang benar-benar memenuhi keperluan pasaran, syarikat terus mengoptimumkan dan berinovasi produk sedia ada, supaya pelanggan mendapat produk yang paling bimbang, perkhidmatan yang paling intim, dan boleh dipercayai. Shenzhen Liuqin Technology co., Ltd. sepenuh hati mengalu-alukan rakan-rakan dari seluruh dunia untuk menjalankan lawatan lapangan dan pemeriksaan, dan bersedia untuk menjadi rakan kongsi jangka panjang yang paling boleh dipercayai dengan anda.

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Lampu Panel tumbuhan yang disesuaikan: panduan untuk memilih yang betul untuk ruang tumbuh anda

Apabila ia datang kepada berkebun dalaman, pencahayaan memainkan peranan penting dalam kejayaan tumbuhan anda. Itulah sebabnya memilih lampu panel tumbuhan yang disesuaikan dengan betul adalah penting untuk memastikan tumbuhan anda menerima cahaya yang mereka perlukan untuk berkembang dan berkembang maju. Dalam panduan ini, kami akan melihat lebih dekat pada lampu panel tumbuhan yang disesuaikan, dan memberikan anda petua yang berguna tentang cara memilih yang sesuai untuk ruang tumbuh anda.


Perkembangan terkini LED Grow Lights dalam talian LED


Adakah produk cahaya panel tumbuhan berbahaya kepada manusia

Produk cahaya panel tumbuhan terutamanya terdiri daripada sumber cahaya merah dan biru, yang menggunakan jalur cahaya tumbuhan yang paling sensitif, dan panjang gelombang cahaya biru menggunakan 450-460nm dan 460-470nm.


Ciri-ciri teknikal utama 30mm Hot-sale Back-lit Panel light

Prestasi optik (pengedaran cahaya): prestasi optik 30mm cahaya Panel belakang jualan panas terutamanya melibatkan keperluan prestasi kilauan, spektrum dan kromatik.


Sedikit pengetahuan tentang harga rendah UVC bilik bersih Led Panel cahaya

Harga rendah UVC bilik bersih Led Panel cahaya mempunyai pelbagai aplikasi, kedua-dua kediaman dan komersil. Mengenal pasti aplikasi tertentu adalah penting untuk membantu memilih jenis yang sesuai untuk memenuhi keperluan fungsi. Sebagai contoh, panel yang direka untuk pejabat dan bilik persidangan mungkin tidak mempunyai kesan yang diingini untuk auditorium atau hospital.


LED Grow Light Fixture-penolong yang baik untuk penanaman dalaman!

LED Grow Light Fixture adalah sumber cahaya buatan yang menggunakan LED sebagai badan bercahaya untuk memenuhi keadaan pencahayaan yang diperlukan untuk fotosintesis tumbuhan. Dalam kekurangan cahaya matahari, lampu semacam ini boleh bertindak sebagai cahaya matahari, supaya tumbuhan dapat tumbuh dan berkembang secara normal atau lebih baik.


Kegunaan utama dan ciri-ciri ETL DLC cahaya Panel terang

ETL DLC Edge-lit Panel Light digunakan secara meluas di pejabat syarikat, kolej, dan klinik pesakit luar kerana berat ringan, badan nipis, pemasangan dan pengangkutan yang mudah, keseragaman intensiti cahaya yang baik, indeks rendering warna yang lebih tinggi, cahaya seragam dan cahaya ringan, dan keselesaan.


Adakah lampu Panel LED dan ETL DLC Panel cahaya belakang yang sama

Pertama sekali, kedua-duanya adalah berbeza. Perbezaan antara ETL DLC Panel cahaya terang dan cahaya Panel LED adalah bahawa ETL DLC Panel cahaya terang menerangi dari sisi atau belakang, manakala lampu Panel LED, seperti namanya, menerangi dari depan.


melihat lebih banyak