за нас

Шенчен Лиукин Lighting Technology Co. Лиукин е една од 11 претпријатијата под Светиот срцг груп. Тоа е високата технологија која е специјализирана во истражувањето, развојот, производството и продажбата на светлата на ЛЕД повеќе од 10 години. Од своето формирање, претпријатието цврсто ги сфати индустриските трендови на штедење на енергија и намалување на емисиите. Доведувајќи ја домашната и странска технологија и истражување и развој на управителните елити, Во согласност со "персоналноста го одредува квалитетот, квалитетот го одредува брендот, Бренд ја одредува квалитетната политика на опстанокот и развојот. По години накумулација, лансираше пет серија, стотици заштедување енергија и пријателски еколошки, економски и практични ЛЕД производи. Претпријатието строго ги следи стандардите за меѓународна системска сертификација на ISO9001: 2008, сите производи добија CE и ROHS, и помагаа дистрибутерите во различни земји да добијат TUV, UL- сертификација, целосно ги исполнуваат стандардите на извозот во Европа, САД, Јапонија, Јужна Кореја и други земји и региони. Претпријатието формира Р и Д, производство, продажба и услуги во Шенџен и Донггуан, со растенијата од 15.000 квадратни метри и производствена линија од неколку стотици луѓе. Во моментов, бизнисот е раширен низ неколку континенти низ светот, со годишна излезна вредност од повеќе од 100 милиони јуни. Претпријатието за истражување и развојот е на водечко ниво во индустријата. Со цел да произведе производи кои навистина ги задоволуваат потребите на пазарот, компанијата постојано оптимизира и иноварира постојани производи, така муштериите да добијат најзагрижени производи, најинтимна служба и доверливи. Шенџен Лиукин технологија Ко. Линд. Целос срце пречекува пријателите од целиот свет за да водат теренски посети и инспекции, и е подготвен да стане најверодолниот партнер со вас.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Сопствената светлина на растенијата: Водник за избирањето на вистинското место за твојот растеж

Кога станува збор за градинарството во внатрешноста, светлината игра важна улога во успехот на твоите растенија. Затоа, избирањето на вистинскиот прилагоден светло на растенија е неопходно за да се осигура вашите растенија да ја добијат светлината што им е потребна. да расте и да напредува. Во овој водач, ќе погледнеме поблиску во прилагодените светла на растенија. и ти даде корисни совети за тоа како да го избереш исправното место за твојот раст.


Неодамнешните развоји на LED растат светлата во LED линија


Дали се светлошки производи за растенија штетни за луѓето?

Производите за светлина на растенијата се главно состојат од црвени и сини светли извори, кои ги користат најчувствителните светлина на растенија, и сините бранови должина на плава светлина користат 450-460 nm и 460-470 нм.


Клучни технички карактеристики од 30 mm-то топло продавање светло на пан

Оптички перформанси (светла дистрибуција): Оптичката перформанса на 30 мим на топлото продавање светлост, претежно ги вклучува барањата на осветленоста ... Спектрум и хроматичност.


Малку знаење за ниска цена UVC чиста соба предводеше светлина на панелот.

Нискиот цена на УВЦ чиста соба воден пакет има голем број апликации, како и рекламски и комерцијални. Важно е да се идентификуваш одредена апликација за да се избереш соодветниот тип за да се исполни функционалните барања. На пример, некоја комисија е дизајнирана за канцеларии и конференциски соби можеби нема потребно влијание за аудиориум или болница.


ЛЕД Зголеми светлина, добар помошник за садење!

LED Grow Light Fixture е вештачки извор на светлина кој го користи LED како светлина за да ги исполни условите за осветлување. Фотосинтеза за растенија. Со недостаток на сончева светлина, ваквиот светилник може да дејствува како сончева светлина, за да растат и да се развиваат нормално или подобро.


Главни употреби и карактеристики на ЕТЛ DLC светло на лежењето на панелот.

ЕТЛ ДЛС СЕГ СЛОТ СЛУЧУВАЊЕ НА СЛУЧУВАЊЕ НА ПРОСЛОВИТЕ, ВО КРИНИЦИЈА, тенко тело, удобно инсталација и транспорт, добра силна интензитет, висок индекс на бои, Универзитет и благ светлина и утеха.


LED Панелска светлина и ETL DLC Светла на задниот пат

Прво, двајцата се различни. Разликата помеѓу ETL DLC Светлина на назад и LED Panel е тоа што ETL DLC светло се осветлува од страна или од страната. Позади, Додека LED Panel Light, како што значи името, осветлува однапред.


Гледај Повеќе