RóLUNK

Shenzhen liuqin világítás technology co., ltd. kapcsolódik a sacred heart technology group. A liuqin egyike a sacred heart group nevű 11 vállalatnak. Ez egy high-tech vállalkozás szakosodott kutatás, fejlesztés, termelés és értékesítés led panel fények több mint 10 éve. A vállalat megalakulása óta határozottan felfogta az energiatakarékosság és a kibocsátáscsökkentés iparági trendjeit. Összefogása hazai és külföldi led élvonalbeli technológia és a kutatás és fejlesztés, menedzsment elitek, összhangban "személyiség határozza meg a minőséget, a minőség határozza meg a márka, a márka meghatározza a túlélés és a fejlesztés" minőségi politika. Több éves felhalmozódás után öt sorozatot indított el, több száz energiatakarékos és környezetbarát, gazdaságos és praktikus led termékeket. A cég szigorúan követi az iso9001: 2008 nemzetközi rendszer tanúsítási szabványok, minden termék szerzett ce és rohs tanúsítványok, és segített forgalmazók különböző országokban, hogy megszerezzék a tuv, ul tanúsítás, teljes mértékben megfelelnek az európai, az amerikai egyesült államok, japán, dél-korea és más országok és régiók exportálásának előírásainak. A cég létrehozta a k + f, a termelés, az értékesítés és a szolgáltatás bázisok shenzhen és dongguan, egy üzem területe 15 000 négyzetméter és egy gyártósor több száz ember. Jelenleg az üzlet a világ több kontinensén elterjedt, éves termelési értéke több mint 100 millió jüan. A vállalat termékkutatási és fejlesztési technológiája vezető szinten áll az iparágban. Annak érdekében, hogy olyan termékeket állítson elő, amelyek valóban megfelelnek a piaci igényeknek, a cég folyamatosan optimalizálja és innoválja a meglévő termékeket, így az ügyfelek megkapják a leginkább aggódó termékeket, a legintim szolgáltatást, és megbízható. Shenzhen liuqin technology co., ltd. teljes szívvel üdvözli barátokat a világ minden tájáról, hogy tereplátogatásokat és ellenőrzéseket végezzen, és hajlandó lesz a legmegbízhatóbb hosszú távú partner veled.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Testreszabott növényi panel fény: útmutató a megfelelő kiválasztása a növekedési tér

When it comes to indoor gardening, lighting plays a crucial role in the success of your plants. That’s why choosing the right customized plant panel light is essential to ensure your plants receive the light they need to grow and thrive. In this guide, we’ll take a closer look at customized plant panel lights, and provide you with helpful tips on how to choose the right one for your grow space.

2023-04-14 mutass többet

Legújabb fejlemények led nő fények led vonal

2021-02-05 mutass többet

Növényi panel fénytermékek ártalmas az emberre

A növényi panel fénytermékei főleg vörös és kék fényforrásokból állnak, amelyek a növények legérzékenyebb fénysávokat használják, a kék fény hullámhosszai pedig 450-460nm és 460-470nm.

2023-02-06 mutass többet

Legfontosabb műszaki jellemzői 30mm hot-sale vissza-lit panel fény

Optikai teljesítmény (fényeloszlás): a 30mm-es hot-sale vissza-megvilágított panelfény optikai teljesítménye elsősorban a fényesség, a spektrum és a kromatika teljesítménykövetelményeit foglalja magában.

2022-12-26 mutass többet

Kevés tudás az alacsony ár uvc tiszta szoba led panel fény

Alacsony ár uvc tiszta szoba led panel fény széles körű alkalmazások, mind a lakossági és kereskedelmi. Egy adott alkalmazás azonosítása fontos, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő típust, hogy megfeleljen a funkcionális követelményeknek. Például egy irodák és konferenciatermek számára kialakított panel nem lehet a kívánt hatással egy nézőtér vagy kórház számára.

2023-03-29 mutass többet

Led grow light fixture-jó segítő a beltéri ültetés!

A led grow light fixture egy mesterséges fényforrás, amely led-t használ, mint a fénytest, hogy megfeleljen a növényi fotoszintézishez szükséges világítási feltételeknek. A napfény hiánya esetén ez a fajta lámpa napfényként hat, így a növények normálisan vagy jobban nőhetnek és fejlődnek.

2021-04-14 mutass többet

Az etl dlc edge-lit panel light fő alkalmazásai és jellemzői

Az etl dlc edge-lit panel light széles körben használják a cégirodákban, a főiskolákban és a ambulanciákban a könnyű súlya, a vékony test, a kényelmes telepítés és a szállítás, a jó fényintenzitás egyenletessége miatt, magasabb színmegjelenítő index, egységes fény és enyhe fény, és a kényelem.

2021-04-21 mutass többet

Vannak led panel fény és etl dlc vissza-megvilágított panel fény ugyanaz

Először is, a kettő különböző. A különbség az etl dlc vissza-világított panel fény és a led panel fény között az, hogy az etl dlc back-lit panel fény oldalról vagy hátulról világít, míg a led panel fény, ahogy a név is mutatja, elölről világít.

2021-04-28 mutass többet

mutass többet