TIETOJA

Shenzhen Liuqin Lighting Technology Co., Ltd. on sidoksissa Sacred Heart Technology Group. Liuqin on yksi yhdestoista Sacred Heart Groupin alaisuudessa. Se on huipputeknologian yritys, joka on erikoistunut LED-levyvalojen tutkimukseen, kehittämiseen, tuotantoon ja myyntiin yli 10 vuoden ajan. Yritys on perustamisestaan lähtien ymmärtänyt vahvasti energiansäästön ja päästöjen vähentämisen alan trendit. Kotimaan ja ulkomaan LED huipputeknologia ja tutkimus- ja kehittämistoiminta, johdon eliitit, "henkilöllisyys määrää laatua, laatu määrää brändin, brändi määrää selviytymisen ja kehityksen laatupolitiikkaa. Vuosien kertymisen jälkeen se on käynnistänyt viisi sarjaa, satoja energiaa säästäviä ja ympäristöystävällisiä, taloudelliset ja käytännölliset LED-tuotteet. Yritys noudattaa tiukasti ISO9001: 2008 kansainvälisiä järjestelmän sertifiointistandardeja, kaikki tuotteet ovat saaneet CE- ja ROHS-sertifioinnit, ja avustaneet jakelijat eri maissa hankkia TUV, UL-sertifiointi, täysin Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Japaniin, Etelä-Korea ja muut maat ja alueet. Yritys on perustanut T & K-, tuotanto-, myynti- ja palvelupisteitä Shenzheniin ja Dongguaniin, jonka kasvipinta-ala on 15000 neliömetriä ja tuotantolinja useita satoja ihmisiä. Tällä hetkellä liiketoiminta on levinnyt monille mantereille ympäri maailmaa. vuotuinen tuotantoarvo on yli 100 miljoonaa yuania. Yrityksen tuotetutkimus- ja kehitysteknologia on alan johtavalla tasolla. Tuottaakseen todella markkinoiden tarpeisiin vastaavia tuotteita yritys optimoi jatkuvasti olemassa olevia tuotteita, niin, että asiakkaat saavat eniten huoleton tuotteita, intiimen palvelu, ja luotettava. Shenzhen Liuqin Technology Co, Ltd. toivottaa koko sydämestään tervetulleiksi ystäviä kaikkialta maailmasta tekemään kenttäkäyntejä ja tarkastuksia, ja on halukas tulemaan luotettavimmaksi kumppaniksi kanssasi.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Räätälöity kasvipaneelin valo: Opas valita oikea yksi kasvatus tilaa

Kun se tulee sisäpuutarhanhoito, valaistus on ratkaiseva rooli kasvien menestymisessä. Siksi oikean räätälöity kasvipaneeli valo on välttämätöntä, jotta kasvit saavat tarvitsemansa valon. kasvaa ja menestyä. Tässä opassa ja antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten valita oikea kasvatustilaasi varten.

2023-04-14 Katso lisää

LED-valojen viimeaikaiset kehitykset LED-valot LED-linjassa

2021-02-05 Katso lisää

Ovatko kasvipaneeli kevyt tuotteet haitallisia ihmisille

Kasvipaneelin valotuotteet koostuvat pääasiassa punaisista ja sinisistä valolähteistä, jotka käyttävät kaikkein herkkiä valokaistoja kasveja, ja sininen valon aallonpituus käyttää 450-460nm ja 460-470nm.

2023-02-06 Katso lisää

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet 30mm kuuma myynti Back-light Panel Valo

Optinen suorituskyky (valojakauma): 30 mm:n kuumamyynnin takavalaistuslaitteen optiseen suorituskykyyn sisältyy pääasiassa valovuuden suorituskykyvaatimukset ja Spektri ja kromaattisuus.

2022-12-26 Katso lisää

Vähän tietoa UVC Clean Room Led Panel Valo

Alhainen hinta UVC Clean Room Led Panel Light on laaja valikoima sovelluksia, sekä asuin- että kaupallisia. Tietyn sovelluksen tunnistaminen on tärkeää, jotta voidaan valita sopiva tyyppi toiminnallisten vaatimusten täyttämiseksi. Esimerkiksi toimistoihin ja kokoushuoneisiin tarkoitetulla paneelilla ei välttämättä ole toivottua vaikutusta auditorioon tai sairaalaan.

2023-03-29 Katso lisää

LED Grow Light Fixture-hyvä auttaja sisä istutukseen!

LED Grow Light Fixture on keinotekoinen valonlähde, joka käyttää LED-lääkkeenä valoisena kehona täyttämään vaaditut valaistusolosuhteet. kasvin fotosynteesi. Auringonvalon puutteessa tällainen lamppu voi toimia auringonvalona, joten kasvit voivat kasvaa ja kehittyä normaalisti tai paremmin.

2021-04-14 Katso lisää

ETL DLC:n päätarkoitukset ja ominaisuudet

ETL DLC Edge-light Panel Light käytetään laajalti yrityksen toimistoissa, korkeakoulut, ja avohoito klinikoissa sen kevyt paino, ohut runko, kätevä asennus ja kuljetus, hyvä valon intensiteetti yhdenmukaisuus, korkeampi värin rendointiindeksi, yhtenäinen valo ja lievä valo ja mukavuus.

2021-04-21 Katso lisää

Ovatko LED-paneelin valo ja ETL DLC takavalaistus-paneeli valo samat

Ensinnäkin nämä kaksi ovat erilaisia. ETL DLC Back- valaistuspaneelin ja LED-paneelin valon välinen ero on, että ETL DLC Back-valaistuspaneelin valo valaisee sivusta tai valo takana, kun LED Panel Valo, kuten nimi viittaa, valaisee edestä.

2021-04-28 Katso lisää

Katso lisää