OM OS

Shenzhen Liuqin Lighting Technology Co, Ltd. er tilknyttet Sacred Heart Technology Group. Liuqin er et af 11 firmaer under Sacred Heart Group. Det er en high-tech virksomhed, der har specialiseret sig i forskning, udvikling, produktion og salg af LED panellamper i mere end 10 år. Siden etableringen har virksomheden stærkt forstået tendenserne i industrien med energibesparelse og emissionsreduktion. Samle indenrigs- og udenlandske LED-teknologi og forskning og udvikling, ledelse elites, i overensstemmelse med "personlighed bestemmer kvalitet, kvalitet bestemmer mærke, Mærke bestemmer overlevelse og udvikling" kvalitetspolitik. Efter års ophobning har det lanceret fem serier, hundredvis af energibesparende og miljøvenlige, økonomiske og praktiske LED-produkter. Virksomheden følger nøje ISO9001: 2008 internationale systemcertificeringsstandarder, alle produkter har fået CE og ROHS certificeringer, og assisterede distributører i forskellige lande til at opnå TUV, UL certificering, fuldt ud opfylder standarderne for eksport til Europa, USA, Japan, Sydkorea og andre lande og regioner. Virksomheden har etableret FoU-, produktions-, salgs- og servicebaser i Shenzhen og Dongguan, med et planteareal på 15.000 kvadratmeter og en produktionslinje på flere hundrede mennesker. I øjeblikket er virksomheden spredt på flere kontinenter rundt om i verden. med en årlig produktionsværdi på mere end 100 millioner yuan. Virksomhedens produktforsknings- og udviklingsteknologi er på det førende niveau i branchen. For at producere produkter, der virkelig opfylder markedets behov, optimerer virksomheden løbende og innovaerer eksisterende produkter, så kunderne får de mest bekymrede produkter, den mest intime service, og troværdig. Shenzhen Liuqin Technology Co. Ltd. byder helhjertet venner fra hele verden velkommen til at gennemføre besøg og inspektioner, og er villig til at blive den mest pålidelige partner med dig.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Tilpasset plantepanel lys: En guide til at vælge den rigtige til din grow plads

Når det kommer til indendørs havearbejde, belysning spiller en afgørende rolle for succesen af dine planter. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige tilpassede planteplade lys for at sikre, at dine planter modtager det lys, de har brug for. at vokse og trives. I denne guide, vil vi tage et nærmere kig på tilpassede plantepaneler, og give dig nyttige tips til, hvordan du vælger den rigtige til din grow plads.

2023-04-14 Se mere

Seneste udviklinger af LED Grow Lights i LED-linjee

2021-02-05 Se mere

Er plantepanele lette produkter skadelige for mennesker

Som bruger de mest følsomme lysbånd af planter og blå lysbølgelængder bruger 450-460nm og 460-470nm.

2023-02-06 Se mere

Vigtigste tekniske træk ved 30mm Hot-salg Back-light Panel lys

Optisk ydeevne (lysdistribution): Den optiske ydeevne af 30mm varmt-salg baggrundslyst Panellys vedrører hovedsagelig ydeevne kravene til lysstyrke. , spektrum og kromaticitet.

2022-12-26 Se mere

Lidt viden om lav pris UVC Clean Room Led Panel Lys

Lav pris UVC Clean Room Led Panel Light har en bred vifte af applikationer, både bolig og kommercielle. Det er vigtigt at identificere en specifik applikation for at hjælpe med at vælge den relevante type til at opfylde funktionelle krav. For eksempel kan et panel, der er beregnet til kontorer og konferencelokaler, ikke have den ønskede effekt til et auditorium eller et hospital.

2023-03-29 Se mere

LED Grow Light Fixture-en god hjælper til indendørs plantning!

LED Grow Light Fixture er en kunstig lyskilde, der bruger LED som den lysende krop til at opfylde de lysbetingelser, der kræves for lys plantefotosyntese. I mangel på sollys kan denne form for lampe fungere som sollys, så planter kan vokse og udvikle sig normalt eller bedre.

2021-04-14 Se mere

Vigtigste anvendelser og funktioner for ETL DLC Edge-lit Panel Lys

ETL DLC Edge-lit Panel Light er udbredt i virksomhedens kontorer, universiteter og ambulante klinikker på grund af dens lette vægt, tynd krop, praktisk installation og transport, god lysintensitet ensartet, højere farve rendering indeks, uniform lys og mild lys, og komfort.

2021-04-21 Se mere

Er LED Panel Lys og ETL DLC Back-belyst Panel Lys den samme.

For det første er de to forskellige. Forskellen mellem ETL DLC Back-light Panel Lys og LED Panel Lys er, at ETL DLC Back-light Panel Lys lyser fra siden eller bagsiden mens LED Panel Lys, som navnet antyder, lyser op fra forsiden.

2021-04-28 Se mere

Se mere