O NAMA

Shenzhen Liuqin Lighting Technology Co. Liuqin je jedna od 11 kompanija pod Svetom Srce grupe. To je visokih tehnoloji poduzet koji specijalizova u istraživanje, razvoju, proizvodnju i prodaju svjetla LED panela više od 10 godina. Od svog uspostavljanja, kompanija je čvrsto uhvatila trendve industrije spašavanja energije i smanjenje izbjegacije. Pridruživanje domaće i strane tehnologije i istraživanja i razvoja, elite upravljanja, u vezi s "personalitet utvrđenja kvalifikat, kvalifika određuje znak, znak određuje pristupa i razvoja. Nakon godina akumulacije, pokrenuo je pet serija, stotine spašavanja energije i okolišao, ekonomski i praktikni LED proizvode. Kompanija striktno prati ISO9001: standarde međunarodne certifikate sistema 2008., svi proizvodi su dobili certifikaze CE i ROHS, i pomagali distributori u različitim zemljama da dobiju TUV, certifikaciju UL, potpuno ispuni se standardima izvoznog u Evropu, Sjedinjenim Državama, Japana, Južne Koreje i druge zemlje i regione. Kompanija je postavio baze R & D, proizvodnje, prodaje i usluge u Shenzhen i Dongguanu, sa biljkom područom od 15.000 kvadratnih metara i proizvodnje linije nekoliko stotina ljudi. Trenutno, posao se širi preko nekoliko kontinenta širom svijeta, sa godišnjom vrijednosti izlaz od više od 100 miliona yuana. U istraživanje i tehnologija za razvoj kompanije je na vodeći nivou u industriji. Da bi proizveći proizvode koje stvarno ispune potrebe tržišne, kompanija stalno optimizira i inovaje postojeće proizvode, tako da mušterija dobije najobrenijih proizvoda, najtimniji usluga i povjerenih. Shenzhen Liuqin Technology Co., Ltd. Cimo srstvu pozdravlja prijatelje iz cijelog svijeta da vode polje posjete i inspekcije, i postane najpouzdaniji dugoročni partner s a vam.

pogledajte više proizvoda

PROIZVODI

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Tako kupiti okruženje LED plafona svjetla svjetla.

Ali, znate da je količina okružena plafona svjetlosti u proces kupivanja grova LED-a? Kako izabrati plava svjetla? Danas, da va vode da saznate, u mudmo.


Šta bi trebalo da se pažnje kada kupići grond LED plafona svjetla.

Sada da se svjetla okruženja LED plafona postaje više i popularniji, postoje mnogo LED panelnih svjetla proizvođenih fabrika na tržištu.


Nedavno razvoj LED rastu svjetla u LED liniji


Onje su prednosti okruženja LED plafona svjetla.

Sada dana, kada hodemo u trgovinama, hotele i drugih mjesta, tradicionalne fluorescentni lampe više ne postoji. Umjesto toga, široko se koristi svjetlo okruga LED plafona.


Kako instalirati kvadrat RGB CCT inteligent panel Lampa

Krti RGB CCT inteligent Panel Lamp polako dobije priznanje na cijelom tržište. Mnogi vlasnici inženjerstva i komercijalni koriste ovog proizvoda kao ravnog panela.


Prednost kupivanja RGB CCT inteligentnog panela direktno iz fabrike

Prednosti odabranja kvadrata RGB+CCT inteligentnog panela, direktne kupovine fabrike: prednost cijena: Svi veliki projekti su kupljeni relativno veliki količine. Za kvadratnu RGB+CCT inteligentni panelni Lamp, direktno izabrate proizvođač kvadrata RGB+CCT inteligentnog panela za lame da kupi, i troškova će se direktno spasiti od 40% ili čak i više!


Tako da osuditi Quality RGB CCT inteligentnog panela

U trenutku postoje mnoge proizvođači HGB CCT inteligentnih panela na tržištu, i cijena se od desetine yuana do više od stota.


Šta je 4 "/6" okruga/quare panel svjetla.

4 "/6" okruženja/quare Panel svjetla iz trenutne proizvodnje situacije, stili su različiti, svaki sa svojim karakteristikama, i efekt korištenja svakog vrsta svjetla je bolja. Iz trenutne situacije, karakteristike takvih svjetla su magične, više funkcije, i mogu donijeti magične učinke dekoracije.


pogledajte više proizvoda