за нас

Шенжен liuqin lighting technology co., ltd. е свързана с sacred heart technology group. Liuqin е една от 11 компании под sacred heart group. Това е високотехнологично предприятие, специализирано в изследванията, развитието, производството и продажбите на led панели за повече от 10 години. От създаването си компанията здраво схваща тенденциите в индустрията за икономия на енергия и намаляване на емисиите. Обединяване на местни и чуждестранни led авангардни технологии и изследвания и развитие, мениджмънт елити, в съответствие с "личността определя качеството, качеството определя марка, марка определя оцеляване и развитие" политика на качеството. След години на натрупване, тя стартира пет серии, стотици енергоспестяващи и екологични, икономични и практически led продукти. Компанията стриктно следва стандартите за сертифициране на международната система iso9001: 2008, всички продукти са получили ce и rohs сертификати и подпомагани дистрибутори в различни страни, за да получат tuv, ul сертификация, напълно спазват стандартите за износ за европа, сащ, япония, южна корея и други страни и региони. Компанията е създала бази за научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и услуги в шенжен и донгуан, с растителна площ от 15 000 квадратни метра и производствена линия от няколкостотин души. В момента бизнесът се разпространява на няколко континента по целия свят, с годишна стойност на продукцията над 100 милиона юана. Технологията за изследване и развитие на продуктите на компанията е на водещо ниво в индустрията. За да произвежда продукти, които наистина отговарят на пазарните нужди, компанията непрекъснато оптимизира и иновира съществуващите продукти, така че клиентите да получат най-безпокойните продукти, най-интимното обслужване и надеждно. Шенжен liuqin technology co., ltd. от цялото сърце приветства приятели от цял свят за провеждане на полеви посещения и инспекции и е готов да стане най-надеждният дългосрочен партньор с вас.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Персонализирана светлина на панела на растенията: ръководство за избор на правилната за вашето пространство за растеж

Когато става въпрос за закрито градинарство, осветление играе решаваща роля в успеха на вашите растения. Ето защо изборът на правилната персонализирана светлина на растителния панел е от съществено значение, за да се гарантира, че вашите растения получават светлината, от която се нуждаят, за да растат и процъфтяват. В това ръководство ще разгледаме по-отблизо персонализираните светлини на растителните панели и ще ви предоставим полезни съвети за това как да изберем правилния за вашето пространство за растеж.


Последните разработки на led растат светлини в led линия


Са светлинни продукти на растителния панел вредни за хората

Светлинните продукти на растителните панели се състоят главно от червени и сини източници на светлина, които използват най-чувствителните светлинни ленти на растенията, а дължините на вълната на синята светлина използват 450-460nm и 460-470nm.


Ключови технически характеристики на 30mm гореща продажба обратно осветена панелна светлина

Оптична производителност (разпределение на светлината): оптичната производителност на 30mm горещо-продадената светлинна панелна светлина включва главно изискванията за производителност на светимост, спектър и хроматичност.


Малко знания за ниска цена uvc чиста стая led панел светлина

Ниска цена uvc чиста стая led панел светлина има широка гама от приложения, както жилищни, така и търговски. Идентифицирането на конкретно приложение е важно, за да се помогне за избора на съответния тип, за да отговарят на функционалните изисквания. Например, панел, предназначен за офиси и конферентни зали, може да няма желания ефект за аудитория или болница.


Led grow light armatura-добър помощник за засаждане на закрито!

Led grow light armatura е изкуствен източник на светлина, който използва led като светлинно тяло, за да отговори на условията на осветление, необходими за фотосинтеза на растенията. При липса на слънчева светлина този вид лампа може да действа като слънчева светлина, така че растенията да могат да растат и да се развиват нормално или по-добре.


Основни приложения и характеристики на etl dlc edge-lit панел светлина

Etl dlc дъно осветена панелна светлина се използва широко във фирмени офиси, колежи и амбулаторни клиники поради нейното леко тегло, тънко тяло, удобна инсталация и транспорт, добра равномерност на интензивността на светлината, по-висок индекс на цветопредаване, равномерна светлина и мека светлина и комфорт.


Са led панел светлина и etl dlc обратно осветен панел светлина същото

На първо място, двете са различни. Разликата между etl dlc обратно осветена панелна светлина и led панелна светлина е, че etl dlc обратно осветена панелна светлина осветява отстрани или отзад, докато led панелна светлина, както подсказва името, осветява отпред.


Виж повече